Kvyat: “Vettel kent me beter nu”


Daniil Kvyat zakt komend weekend vol zelfvertrouwen af naar zijn thuisland voor de GP van Rusland. Na een knappe race in China, waarbij hij in de openingsfase Vettel verschalkte, eindigde de Rus eindelijk nog eens op het podium. Vettel vond zijn manoeuvre echter gevaarlijk en ging in discussie met de Red Bull rijder voor de podiumceremonie plaatsvond. Dat de Duitser door het manoeuvre contact maakte met teamgenoot Raikkonen is echter niet de fout van Kvyat, en daar is de paddock het grotendeels wel over eens, net als de wedstrijdleiding. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!