GP CANADA: Reactie Max Verstappen


Het was een goede race, het was jammer dat we niet op het podium konden eindigen maar we hebben eruit gehaald wat erin zat, vertelt Max direct na de race op zijn eigen website. Het zag er in het begin goed uit, maar al snel kregen we door dat we teveel slijtage op de banden hadden. Daardoor moesten we een keer extra binnenkomen, waar we eigenlijk de race tot het einde wilden uitrijden. We hadden alleen nog maar ultrasoft banden, dus we hadden niet veel keus. Daarna hebben we geprobeerd om er het beste van te maken en dat is zeker gelukt. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!