Arrivabene: “Op voorhand al moeilijk weekend verwacht”


Teambaas Maurizio Arrivabene stelt dat zijn team Ferrari op voorhand al een slecht weekend anticipeerde in Silverstone. De Scuderia wist duidelijk wat de zwakheden in hun bolide waren en beseffen ook dat deze snel moeten worden weggewerkt als ze ook nog maar kunnen denken aan het halen van de titel dit jaar. Een vijfde plaats voor Raikkonen en een negende plaats voor Vettel gaat het hem niet doen. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Arrivabene: “Op voorhand al moeilijk weekend verwacht”


Teambaas Maurizio Arrivabene stelt dat zijn team Ferrari op voorhand al een slecht weekend anticipeerde in Silverstone. De Scuderia wist duidelijk wat de zwakheden in hun bolide waren en beseffen ook dat deze snel moeten worden weggewerkt als ze ook nog maar kunnen denken aan het halen van de titel dit jaar. Een vijfde plaats voor Raikkonen en een negende plaats voor Vettel gaat het hem niet doen. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!