Brundle: “Wat Max teweegbrengt, dat kunnen maar heel weinig coureurs” – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Brundle: “Wat Max teweegbrengt, dat kunnen maar heel weinig coureurs”
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Martin Brundle schreef onlangs in zijn column voor Sky Sports te dromen van een Formule 1-grid vol Max Verstappens. Motorsport.com zocht hem op en vroeg hem wat de Nederlander in zijn ogen zo speciaal maakt. “Max is jong, snel, dynamisch, ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Brundle: “Wat Max teweegbrengt, dat kunnen maar heel weinig coureurs” – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Brundle: “Wat Max teweegbrengt, dat kunnen maar heel weinig coureurs”
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Martin Brundle schreef onlangs in zijn column voor Sky Sports te dromen van een Formule 1-grid vol Max Verstappens. Motorsport.com zocht hem op en vroeg hem wat de Nederlander in zijn ogen zo speciaal maakt. “Max is jong, snel, dynamisch, ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!