Ocon wil zijn best doen voor zijn toekomst – Formule 1 nieuwsFormule 1 nieuws

Ocon wil zijn best doen voor zijn toekomst
Formule 1 nieuws
Esteban Ocon hoopt dat als hij zijn werk goed doet in dit seizoen, hij volgend jaar ook weer aan de start staat in de Formule 1. De Fransman maakte tijdens de Grote Prijs van België zijn debuut en finishte als zestiende. Dat is nog altijd zijn beste ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ocon wil zijn best doen voor zijn toekomst – Formule 1 nieuwsFormule 1 nieuws

Ocon wil zijn best doen voor zijn toekomst
Formule 1 nieuws
Esteban Ocon hoopt dat als hij zijn werk goed doet in dit seizoen, hij volgend jaar ook weer aan de start staat in de Formule 1. De Fransman maakte tijdens de Grote Prijs van België zijn debuut en finishte als zestiende. Dat is nog altijd zijn beste ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!