Verstappen: Zolang ze over je praten, is het goed – AD.nlVerstappen: Zolang ze over je praten, is het goed
AD.nl
Verstappen: Zolang ze over je praten, is het goed. Max Verstappen vindt de publiciteit die hij binnen de Formule 1 krijgt geen probleem. Dat zegt de Nederlandse Red Bull-coureur voorafgaand aan de GP van Maleisië. Redactie 26-09-16, 14:50 Laatste ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Verstappen: Zolang ze over je praten, is het goed – AD.nlVerstappen: Zolang ze over je praten, is het goed
AD.nl
Verstappen: Zolang ze over je praten, is het goed. Max Verstappen vindt de publiciteit die hij binnen de Formule 1 krijgt geen probleem. Dat zegt de Nederlandse Red Bull-coureur voorafgaand aan de GP van Maleisië. Redactie 26-09-16, 14:50 Laatste ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!