Zak Brown stopt als CEO CSM, rol in F1? – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Zak Brown stopt als CEO CSM, rol in F1?
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Marketingguru Zak Brown gaat eind dit jaar stoppen als CEO van CSM Sport & Entertainment. Volgens geruchten zal Brown een commerciële rol opnemen in de Formule 1 met Liberty Media. Brown, de stichter van het grote autosportmarketingbedrijf JMI, zal ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Zak Brown stopt als CEO CSM, rol in F1? – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Zak Brown stopt als CEO CSM, rol in F1?
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Marketingguru Zak Brown gaat eind dit jaar stoppen als CEO van CSM Sport & Entertainment. Volgens geruchten zal Brown een commerciële rol opnemen in de Formule 1 met Liberty Media. Brown, de stichter van het grote autosportmarketingbedrijf JMI, zal ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!