Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Jumbo en Verstappen langer met elkaar door

Jumbo zet de samenwerking met Max Verstappen nog een jaar voort. Dat heeft Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, gisteren bekendgemaakt. Jumbo geeft hiermee een vervolg aan het sponsorschap dat in 2014 begon, toen de loopbaan van Max Verstappen als autocoureur van start ging. Zo prijkt het logo van Jumbo al op de helm van Verstappen sinds hij in dat jaar vanuit de karts de overstap maakte naar de autosport en zijn officiële debuut maakte in de Formule 3. In 2015 volgde op 17-jarige leeftijd het debuut van Verstappen in de Formule 1 tijdens de Grand Prix van Australië in Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Jumbo en Verstappen langer met elkaar door

Jumbo zet de samenwerking met Max Verstappen nog een jaar voort. Dat heeft Frits van Eerd, algemeen directeur van Jumbo Supermarkten, gisteren bekendgemaakt. Jumbo geeft hiermee een vervolg aan het sponsorschap dat in 2014 begon, toen de loopbaan van Max Verstappen als autocoureur van start ging. Zo prijkt het logo van Jumbo al op de helm van Verstappen sinds hij in dat jaar vanuit de karts de overstap maakte naar de autosport en zijn officiële debuut maakte in de Formule 3. In 2015 volgde op 17-jarige leeftijd het debuut van Verstappen in de Formule 1 tijdens de Grand Prix van Australië in Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *