Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

De grote vangst van Max Verstappen – Racexpress

De grote vangst van Max Verstappen
Racexpress
Op de dag van kwalificeren was het een hondenweer met storm en regen. De echte die-hard fans bleven zitten en werden getrakteerd op spontane en hilarische acties. Zo stapte Jos Verstappen in de STR10 van Max, terwijl Verstappen junior op zijn beurt …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De grote vangst van Max Verstappen – Racexpress

De grote vangst van Max Verstappen
Racexpress
Op de dag van kwalificeren was het een hondenweer met storm en regen. De echte die-hard fans bleven zitten en werden getrakteerd op spontane en hilarische acties. Zo stapte Jos Verstappen in de STR10 van Max, terwijl Verstappen junior op zijn beurt …

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *