Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Geschiedenis: de bijna overwinning van Mika Salo

Silverstone 1999, vlak na het begin van de race zwaaien de marshalls met rode vlaggen. De race wordt afgebroken. Het is Alessandro Zanardi die op een vervelende plaats is stilgevallen. Precies op dat moment plaatst Michael Schumacher in de Ferrari een aanval op zijn teamgenoot Eddie Irvine in Stowe Corner. Hij wil snel een slechte start goedmaken. De actie loopt verkeerd af en Schumacher vliegt hard in de bandenstapels. Een ambulance komt ter plaatse en vanaf een brancard (en achter de afschermdoeken) laat Schumacher met een duimpje omhoog weten aan de rest van de wereld dat het relatief oké Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *