Hamilton gemist in Londen: ‘Dit seizoen is nu het belangrijkste’ – AD.nlAD.nl

Hamilton gemist in Londen: 'Dit seizoen is nu het belangrijkste'
AD.nl
Heel de wereld van de Formule 1 was woensdagavond op Trafalgar Square, behalve Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur die de laatste drie races op Silverstone won, nam liever nog een extra dag vrij op weg naar de GP van Engeland. Of hij dat niet wat ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Hamilton gemist in Londen: ‘Dit seizoen is nu het belangrijkste’ – AD.nlAD.nl

Hamilton gemist in Londen: 'Dit seizoen is nu het belangrijkste'
AD.nl
Heel de wereld van de Formule 1 was woensdagavond op Trafalgar Square, behalve Lewis Hamilton. De Mercedes-coureur die de laatste drie races op Silverstone won, nam liever nog een extra dag vrij op weg naar de GP van Engeland. Of hij dat niet wat ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!