Verstappen over de SHIELD: ”Risico hoort bij de sport” – GPblog.nl (Blog)GPblog.nl (Blog)

Verstappen over de SHIELD: ”Risico hoort bij de sport”
GPblog.nl (Blog)
Naast Sebastian Vettel, is ook Max Verstappen geen fan van de nieuwe ''SHIELD''. Afgelopen vrijdag mocht Seb tijdens VT1 het nieuwe prototype testen op zijn Ferrari. De Duitse coureur besloot echter om na één ronde het scherm al van zijn wagen af te ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Verstappen over de SHIELD: ”Risico hoort bij de sport” – GPblog.nl (Blog)GPblog.nl (Blog)

Verstappen over de SHIELD: ”Risico hoort bij de sport”
GPblog.nl (Blog)
Naast Sebastian Vettel, is ook Max Verstappen geen fan van de nieuwe ''SHIELD''. Afgelopen vrijdag mocht Seb tijdens VT1 het nieuwe prototype testen op zijn Ferrari. De Duitse coureur besloot echter om na één ronde het scherm al van zijn wagen af te ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!