De vijf grootste tegenvallers van de eerste 10 races van 2017 1/5 – Racingnews365Racingnews365

De vijf grootste tegenvallers van de eerste 10 races van 2017 1/5
Racingnews365
Jolyon Palmer Kreeg een herkansing bij het F1-team van Renault maar komt totaal niet uit de verf. Ja, hij heeft meer pech dan teamgenoot Nico Hulkenberg, maar wist nog geen enkele race te imponeren. Los van een gebrek aan snelheid kende hij de ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
De vijf grootste tegenvallers van de eerste 10 races van 2017 1/5 – Racingnews365Racingnews365

De vijf grootste tegenvallers van de eerste 10 races van 2017 1/5
Racingnews365
Jolyon Palmer Kreeg een herkansing bij het F1-team van Renault maar komt totaal niet uit de verf. Ja, hij heeft meer pech dan teamgenoot Nico Hulkenberg, maar wist nog geen enkele race te imponeren. Los van een gebrek aan snelheid kende hij de ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!