Retro: De eerste Formule 1-test van Ayrton Senna – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Retro: De eerste Formule 1-test van Ayrton Senna
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Deze week was het 34 jaar geleden dat Ayrton Senna voor het eerste een F1-wagen testte. Hij mocht met de Williams FW08C aan de slag op Donington. Bekijk de foto's van toen uit ons archief. De eerste training van Ayrton Senna kwam er in 1983, het jaar ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Retro: De eerste Formule 1-test van Ayrton Senna – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Retro: De eerste Formule 1-test van Ayrton Senna
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Deze week was het 34 jaar geleden dat Ayrton Senna voor het eerste een F1-wagen testte. Hij mocht met de Williams FW08C aan de slag op Donington. Bekijk de foto's van toen uit ons archief. De eerste training van Ayrton Senna kwam er in 1983, het jaar ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!