Robert Doornbos: “Overwinning drie voor Max is dichtbij” – RacexpressRacexpress

Robert Doornbos: “Overwinning drie voor Max is dichtbij”
Racexpress
In zijn wekelijks column voor Ziggo geeft Robert Doornbos aan dat het pechseizoen van Max Verstappen in Azië toch glans heeft gekregen, met een zege en een tweede plek. “Eigenlijk hadden wij ons al een beetje neergelegd bij een mislukt pechseizoen, ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Robert Doornbos: “Overwinning drie voor Max is dichtbij” – RacexpressRacexpress

Robert Doornbos: “Overwinning drie voor Max is dichtbij”
Racexpress
In zijn wekelijks column voor Ziggo geeft Robert Doornbos aan dat het pechseizoen van Max Verstappen in Azië toch glans heeft gekregen, met een zege en een tweede plek. “Eigenlijk hadden wij ons al een beetje neergelegd bij een mislukt pechseizoen, ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!