Creëer je eigen Formule 1-team in de nieuwe game van Codemasters – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

Creëer je eigen Formule 1-team in de nieuwe game van Codemasters
GPblog.com Nederland
Binnenkort komt er een nieuwe Formule 1-game voor de mobiel. In de nieuwe game kan je natuurlijk zelf racen, maar kan je nu ook je eigen team bouwen. Misschien een leuke toevoeging voor de officiële game voor op de console. Als het op de mobiel zou ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Creëer je eigen Formule 1-team in de nieuwe game van Codemasters – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

Creëer je eigen Formule 1-team in de nieuwe game van Codemasters
GPblog.com Nederland
Binnenkort komt er een nieuwe Formule 1-game voor de mobiel. In de nieuwe game kan je natuurlijk zelf racen, maar kan je nu ook je eigen team bouwen. Misschien een leuke toevoeging voor de officiële game voor op de console. Als het op de mobiel zou ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!