Etappe 17: een superkorte bergrit van 65 kilometer met Formule 1-start – NOSNOS

Etappe 17: een superkorte bergrit van 65 kilometer met Formule 1-start
NOS
De tweede Pyreneeënetappe is in maar weinig opzichten te vergelijken met een traditionele bergrit uit de Tour de France. Natuurlijk, er staan zware cols op het programma, drie stuks zelfs. Maar zowel de lengte als de start van de rit wijkt af van het ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Etappe 17: een superkorte bergrit van 65 kilometer met Formule 1-start – NOSNOS

Etappe 17: een superkorte bergrit van 65 kilometer met Formule 1-start
NOS
De tweede Pyreneeënetappe is in maar weinig opzichten te vergelijken met een traditionele bergrit uit de Tour de France. Natuurlijk, er staan zware cols op het programma, drie stuks zelfs. Maar zowel de lengte als de start van de rit wijkt af van het ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!