Nog altijd 50(!) keer je inzet bij winst Verstappen, ondanks favorietenrol – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

Nog altijd 50(!) keer je inzet bij winst Verstappen, ondanks favorietenrol
GPblog.com Nederland
Ook de bookies zijn daarvan op de hoogte, want Daniel Ricciardo en onze Max Verstappen zijn favoriet voor de eindzege op zondag. De normale odds voor de twee Red Bull-rijders zitten tussen de 3,00 en 3,50, terwijl die van Hamilton (4,75) en Vettel (6 ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nog altijd 50(!) keer je inzet bij winst Verstappen, ondanks favorietenrol – GPblog.com NederlandGPblog.com Nederland

Nog altijd 50(!) keer je inzet bij winst Verstappen, ondanks favorietenrol
GPblog.com Nederland
Ook de bookies zijn daarvan op de hoogte, want Daniel Ricciardo en onze Max Verstappen zijn favoriet voor de eindzege op zondag. De normale odds voor de twee Red Bull-rijders zitten tussen de 3,00 en 3,50, terwijl die van Hamilton (4,75) en Vettel (6 ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!