FOTO – Verstappen steunt Doornbos – Telegraaf.nlTelegraaf.nl

FOTO - Verstappen steunt Doornbos
Telegraaf.nl
Het Red Bull Racing-duo steekt daarmee ook oud-coureur Robert Doornbos een hart onder de riem. Jada, het tweejarige dochtertje van Doornbos, is ernstig ziek en is eerder in het genoemde ziekenhuis geopereerd. Verstappen en Ricciardo hesen zich in ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
FOTO – Verstappen steunt Doornbos – Telegraaf.nlTelegraaf.nl

FOTO - Verstappen steunt Doornbos
Telegraaf.nl
Het Red Bull Racing-duo steekt daarmee ook oud-coureur Robert Doornbos een hart onder de riem. Jada, het tweejarige dochtertje van Doornbos, is ernstig ziek en is eerder in het genoemde ziekenhuis geopereerd. Verstappen en Ricciardo hesen zich in ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!