Hamilton: ‘Formule 1-auto in mijn huis? Wat moet ik ermee?’ – GPfansF1 Maximaal (persbericht)

Hamilton: 'Formule 1-auto in mijn huis? Wat moet ik ermee?'
GPfans
Vandaag, 17:38 , door Jeen Grievink. Lewis Hamilton is niet één van die coureurs die een passie heeft voor het sparen van Formule 1-auto's. De Brit heeft dan ook geen optie in zijn contract staan om na afloop van het seizoen de W09 over te nemen van ...
Geen F1-museum voor Hamilton: 'Wat moet ik met die wagens?'F1 Maximaal (persbericht)
Lewis Hamilton wil geen F1 wagen behouden: "Wat moet ik ermee?"GPblog.com Nederland

alle 6 nieuwsartikelen »


Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!