Max Verstappen verliest zelfbeheersing tijdens iRacing-sessie – TechTastic


Max Verstappen verliest zelfbeheersing tijdens iRacing-sessie  TechTastic

Max Verstappen laat zien dat hij niet alleen in de F1 een agressieve rijder is, want de Red Bull-ster kwam ook online in aanraking met een tegenstander. Tijdens ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Max Verstappen verliest zelfbeheersing tijdens iRacing-sessie – TechTastic


Max Verstappen verliest zelfbeheersing tijdens iRacing-sessie  TechTastic

Max Verstappen laat zien dat hij niet alleen in de F1 een agressieve rijder is, want de Red Bull-ster kwam ook online in aanraking met een tegenstander. Tijdens ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!