Wolff: “Mercedes werkt aan B-spec-auto voor Spaanse Grand Prix” – Racingnews365


Wolff: "Mercedes werkt aan B-spec-auto voor Spaanse Grand Prix"  Racingnews365

Mercedes werkt al aan een nieuwe versie van de Formule 1-bolide van 2019. Teambaas Toto Wolff geeft aan dat het ontwerp van Ferrari op korte termijn door…Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wolff: “Mercedes werkt aan B-spec-auto voor Spaanse Grand Prix” – Racingnews365


Wolff: "Mercedes werkt aan B-spec-auto voor Spaanse Grand Prix"  Racingnews365

Mercedes werkt al aan een nieuwe versie van de Formule 1-bolide van 2019. Teambaas Toto Wolff geeft aan dat het ontwerp van Ferrari op korte termijn door…Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!