Wolff ziet geen ‘nieuwe’ Bottas: “Formule 1 is manisch depressief” – Racingnews365


Wolff ziet geen 'nieuwe' Bottas: "Formule 1 is manisch depressief"  Racingnews365

Valtteri Bottas liet in de wintermaanden zijn baard staan en won pardoes de eerste Grand Prix van het jaar, die in Australië. Vier weken later speelt hij een grote ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wolff ziet geen ‘nieuwe’ Bottas: “Formule 1 is manisch depressief” – Racingnews365


Wolff ziet geen 'nieuwe' Bottas: "Formule 1 is manisch depressief"  Racingnews365

Valtteri Bottas liet in de wintermaanden zijn baard staan en won pardoes de eerste Grand Prix van het jaar, die in Australië. Vier weken later speelt hij een grote ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!