Ferrari verwacht verbetering na ‘mysterie’ van Spanje – GPUpdate.net


Ferrari verwacht verbetering na 'mysterie' van Spanje  GPUpdate.net

11:22 – Ferrari denkt de zwaktes van de SF90 snel te hebben opgelost zodra het mysterie van de problemen in de Spaanse Grand Prix boven water zijn.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Ferrari verwacht verbetering na ‘mysterie’ van Spanje – GPUpdate.net


Ferrari verwacht verbetering na 'mysterie' van Spanje  GPUpdate.net

11:22 – Ferrari denkt de zwaktes van de SF90 snel te hebben opgelost zodra het mysterie van de problemen in de Spaanse Grand Prix boven water zijn.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!