Horner: “De Formule 1 heeft meer Max Verstappens nodig” – Racingnews365


Horner: "De Formule 1 heeft meer Max Verstappens nodig"  Racingnews365

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft er alle vertrouwen in dat zijn team snel weer meedoet in de strijd om de wereldtitel. Een van zijn belangrijkste ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Horner: “De Formule 1 heeft meer Max Verstappens nodig” – Racingnews365


Horner: "De Formule 1 heeft meer Max Verstappens nodig"  Racingnews365

Red Bull-teambaas Christian Horner heeft er alle vertrouwen in dat zijn team snel weer meedoet in de strijd om de wereldtitel. Een van zijn belangrijkste ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!