Albon: “Ik was altijd groot fan van Michael Schumacher” – Racingnews365


Albon: "Ik was altijd groot fan van Michael Schumacher"  Racingnews365

Alexander Albon maakt verrassend genoeg na slechts twaalf races in de Formule 1 de overstap naar het team van Red Bull. De Thai vervangt de tegenvallend ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Albon: “Ik was altijd groot fan van Michael Schumacher” – Racingnews365


Albon: "Ik was altijd groot fan van Michael Schumacher"  Racingnews365

Alexander Albon maakt verrassend genoeg na slechts twaalf races in de Formule 1 de overstap naar het team van Red Bull. De Thai vervangt de tegenvallend ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!