McLaren gaat IndyCar-coureurs wellicht Formule 1-test aanbieden – GPfans


McLaren gaat IndyCar-coureurs wellicht Formule 1-test aanbieden  GPfans

McLaren-baas Zak Brown zegt dat het mogelijk is dat het team coureurs van haar IndyCar-team de kans gaat geven om deel te nemen aan twee van haar ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
McLaren gaat IndyCar-coureurs wellicht Formule 1-test aanbieden – GPfans


McLaren gaat IndyCar-coureurs wellicht Formule 1-test aanbieden  GPfans

McLaren-baas Zak Brown zegt dat het mogelijk is dat het team coureurs van haar IndyCar-team de kans gaat geven om deel te nemen aan twee van haar ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!