Omzet van 620 miljoen dollar voor F1 in tweede kwartaal – F1 Maximaal


Omzet van 620 miljoen dollar voor F1 in tweede kwartaal  F1 Maximaal

In het tweede kwartaal van 2019 heeft de Formula One Group een omzet behaald van 620 miljoen dollar, 35 miljoen dollar meer dan tijdens dezelfde periode ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Omzet van 620 miljoen dollar voor F1 in tweede kwartaal – F1 Maximaal


Omzet van 620 miljoen dollar voor F1 in tweede kwartaal  F1 Maximaal

In het tweede kwartaal van 2019 heeft de Formula One Group een omzet behaald van 620 miljoen dollar, 35 miljoen dollar meer dan tijdens dezelfde periode ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!