Perez: “Formule 1 moet zeer snel mikken op seizoen zoals 2012” – GPToday.net


Perez: "Formule 1 moet zeer snel mikken op seizoen zoals 2012"  GPToday.net

Sergio Perez heeft duidelijk voor ogen welke kant de Formule 1 op moet: de Racing Point-coureur hoopt zo snel mogelijk weer een seizoen a...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Perez: “Formule 1 moet zeer snel mikken op seizoen zoals 2012” – GPToday.net


Perez: "Formule 1 moet zeer snel mikken op seizoen zoals 2012"  GPToday.net

Sergio Perez heeft duidelijk voor ogen welke kant de Formule 1 op moet: de Racing Point-coureur hoopt zo snel mogelijk weer een seizoen a...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!