Verstappen: ‘Jammer voor Pierre, maar het maakt mij niet veel uit wie mijn teamgenoot is’ – Formule1.nl


Verstappen: 'Jammer voor Pierre, maar het maakt mij niet veel uit wie mijn teamgenoot is'  Formule1.nl

Max Verstappen heeft in een korte reactie laten weten dat het hem 'niet veel uitmaakt' wie zijn teamgenoot is. Red Bull besloot maandag om Alexander Albon ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Verstappen: ‘Jammer voor Pierre, maar het maakt mij niet veel uit wie mijn teamgenoot is’ – Formule1.nl


Verstappen: 'Jammer voor Pierre, maar het maakt mij niet veel uit wie mijn teamgenoot is'  Formule1.nl

Max Verstappen heeft in een korte reactie laten weten dat het hem 'niet veel uitmaakt' wie zijn teamgenoot is. Red Bull besloot maandag om Alexander Albon ...Formule1 Deze MAX VERSTAPPEN HOODIE winnen? Volg hem dan hier via Formule1INSTAGRAM!! BUITENKANSJE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!