Sauber slaat Barcelona test over


Sauber heeft vandaag via een persbericht laten weten dat het niet zal deelnemen aan de test volgend op de Grand Prix van Spanje. Het team kampt al gedurende enkele tijd geldproblemen en probeert via alle mogelijke manieren om in de Formule 1 te blijven. Kwatongen beweren echter dat de dagen van het team genummerd zijn. Teambaas Kaltenborn blijft er alles aan doen om geld te vinden voor het kwakkelende team, waarbij ze zelfs bijna bij geen enkele race meer aanwezig is om maar zoveel mogelijk te kunnen netwerken met sponsoren en investeerders. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!