Voorbeschouwing GP2/ GP3 seizoen 2016


Volgende week tijdens de GP van Spanje beginnen ook weer de opstapklassen GP2 en GP3. Door het wegvallen van de World Series by Renault, die nu F3.5 V8 heet en geen steun van de Franse autobouwer meer geniet, zijn er een aantal talenten nu deze kant opgekomen, maar ook een paar paydrivers. Het was eigenlijk de bedoeling dit jaar een F2 klasse in het leven te roepen, maar een studie van Stefano Domenicali en een tender bracht de conclusie dat alleen de huidige GP2 kandidaat was in een "omnummering" scenario, iets wat de FIA niet zag zitten. Daarom is de F2 een jaar opgeschoven en is er weer een Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!