Max Verstappen by Wings for Life World Run in Breda


Max Verstappen vormde zondag in Breda de rijdende finishlijn tijdens de unieke hardloopwedstrijd Wings for Life World Run. De 18-jarige Formule 1-coureur stapte 30 minuten na het startschot in zijn auto en haalde de 3.641 deelnemers één voor één in. Uiteindelijk wist de Peruaanse atleet Emerson Trujillo, Verstappen het langst voor te blijven en werd na 64,4 kilometer alsnog ingehaald en tot winnaar in Nederland gekroond. Het ultieme record werd echter door een Italiaan gevestigd, die niet alleen de wereldwijde winst behaalde, maar ook een nieuw Wings For Life World Run record wist te vesti Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!