Max Verstappen: Podium is mogelijk in Spanje


Het doel van vandaag was om met elke ronde een beter gevoel voor de auto te krijgen, en dat is gelukt! Max zit in de persruimte van RBR, tegenover de wereldpers. Hij straalt als altijd kalmte uit. Voor Max is dit de normaalste zaak van de wereld, want hij wéét al sinds hij vier was, dat dit soort dagen gingen komen. Max Verstappen is al jaren voorbereid op de hectiek van het Formule 1-wereldje. En met een tweede startrij ben ik natuurlijk heel erg blij. Het zal nog een paar weekenden duren om helemaal aan de auto te wennen, maar we zijn op de goede weg. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!