Wissel bij Mercedes, Wehrlein klaargestoomd?


Mercedes heeft voor de testdag in Barcelona Pascal Wehrlein ingezet in plaats van de geplande Esteban Ocon. Blijkens twitterverkeer uitgezonden door de account van Mercedes AMG (@mercedesAMGF1) is men bijzonder blij de jonge DTM winnaar weer in de pits bij het grote team te hebben. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Wissel bij Mercedes, Wehrlein klaargestoomd?


Mercedes heeft voor de testdag in Barcelona Pascal Wehrlein ingezet in plaats van de geplande Esteban Ocon. Blijkens twitterverkeer uitgezonden door de account van Mercedes AMG (@mercedesAMGF1) is men bijzonder blij de jonge DTM winnaar weer in de pits bij het grote team te hebben. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!