Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Wissel bij Mercedes, Wehrlein klaargestoomd?

Mercedes heeft voor de testdag in Barcelona Pascal Wehrlein ingezet in plaats van de geplande Esteban Ocon. Blijkens twitterverkeer uitgezonden door de account van Mercedes AMG (@mercedesAMGF1) is men bijzonder blij de jonge DTM winnaar weer in de pits bij het grote team te hebben. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wissel bij Mercedes, Wehrlein klaargestoomd?

Mercedes heeft voor de testdag in Barcelona Pascal Wehrlein ingezet in plaats van de geplande Esteban Ocon. Blijkens twitterverkeer uitgezonden door de account van Mercedes AMG (@mercedesAMGF1) is men bijzonder blij de jonge DTM winnaar weer in de pits bij het grote team te hebben. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *