Kaltenborn: ‘Het zal weer beter gaan met Sauber’ – Formule1.nlFormule1.nl

Kaltenborn: 'Het zal weer beter gaan met Sauber'
Formule1.nl
In detail treden, wil Kaltenborn niet: “Maar de Formule 1 moet ook altijd een technische uitdaging blijven voor de teams. Dat is wat de sport zo spannend maakt. Kijk bijvoorbeeld maar naar onze geschiedenis: er moeten gebieden zijn waarop je als ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kaltenborn: ‘Het zal weer beter gaan met Sauber’ – Formule1.nlFormule1.nl

Kaltenborn: 'Het zal weer beter gaan met Sauber'
Formule1.nl
In detail treden, wil Kaltenborn niet: “Maar de Formule 1 moet ook altijd een technische uitdaging blijven voor de teams. Dat is wat de sport zo spannend maakt. Kijk bijvoorbeeld maar naar onze geschiedenis: er moeten gebieden zijn waarop je als ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!