Programma Familie Racedagen Zandvoort, driven by Max Verstappen


Komend weekend, op 4 en 5 juni op Circuit Park Zandvoort, wordt een feest voor iedereen die fan is van Formule 1 en van Max Verstappen. Immers zal het jonge Nederlandse racetalent op beide dagen met zijn snelle Red Bull Racing Formule 1-bolide demonstraties op het circuit geven, terwijl naast deze demonstraties ook volop genoten kan worden van wedstrijden van onder andere de SMP Formule 4 NEZ serie. De “Familie Racedagen, driven by Max Verstappen” zijn in 2016 de enige twee dagen waarop Max Verstappen in Nederland van zo dichtbij te zien en te volgen is. Lees verder.

Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!