Pirelli vreest problemen door lange rechte stuk Baku – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Pirelli vreest problemen door lange rechte stuk Baku
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Pirelli-baas Paul Hembery erkent dat de Italiaanse bandenfirma zich zorgen maakt over de lange rechte stukken van het stratencircuit in Baku. De Italiaanse producent is bang voor zogenaamde 'standing waves' of 'staande golven', waardoor in bepaalde ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Pirelli vreest problemen door lange rechte stuk Baku – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Pirelli vreest problemen door lange rechte stuk Baku
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Pirelli-baas Paul Hembery erkent dat de Italiaanse bandenfirma zich zorgen maakt over de lange rechte stukken van het stratencircuit in Baku. De Italiaanse producent is bang voor zogenaamde 'standing waves' of 'staande golven', waardoor in bepaalde ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!