Verstappen na lastige start in Baku: “Morgen gaat het beter” – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Verstappen na lastige start in Baku: "Morgen gaat het beter"
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Max Verstappen heeft een moeizame vrijdag in Baku achter de rug. Een probleem in de eerste training gooide roet in het eten. De snelle Nederlander kon in de ochtend slechts een handvol ronden rijden vanwege een probleem met de versnellingsbak.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Verstappen na lastige start in Baku: “Morgen gaat het beter” – Motorsport.com, Editie: NederlandsMotorsport.com, Editie: Nederlands

Verstappen na lastige start in Baku: "Morgen gaat het beter"
Motorsport.com, Editie: Nederlands
Max Verstappen heeft een moeizame vrijdag in Baku achter de rug. Een probleem in de eerste training gooide roet in het eten. De snelle Nederlander kon in de ochtend slechts een handvol ronden rijden vanwege een probleem met de versnellingsbak.Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!