Kijkcijfers zondag: ZiggoSport weer in top 10 met Formule 1 – Blog.nl (Blog)Blog.nl (Blog)

Kijkcijfers zondag: ZiggoSport weer in top 10 met Formule 1
Blog.nl (Blog)
formule 1 canada ZiggoSport blijft een sterke speler op de zondag met Formule 1. Dit keer strijkt de autosport neer in Azerbeidzjan en dat trekt op het sportkanaal tot 690 duizend kijkers. Formule 1 staat daarmee op een 7de plek in de dag top 25 van ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Kijkcijfers zondag: ZiggoSport weer in top 10 met Formule 1 – Blog.nl (Blog)Blog.nl (Blog)

Kijkcijfers zondag: ZiggoSport weer in top 10 met Formule 1
Blog.nl (Blog)
formule 1 canada ZiggoSport blijft een sterke speler op de zondag met Formule 1. Dit keer strijkt de autosport neer in Azerbeidzjan en dat trekt op het sportkanaal tot 690 duizend kijkers. Formule 1 staat daarmee op een 7de plek in de dag top 25 van ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!