Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Publiek kiest Max Verstappen – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Publiek kiest Max Verstappen
Telegraaf.nl
De 18-jarige coureur won op zondag 15 mei in Barcelona als eerste Nederlander een Grand Prix in de Formule I. Verstappen mag via Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen schenken aan iemand die hem tijdens zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Publiek kiest Max Verstappen – Telegraaf.nl


Telegraaf.nl

Publiek kiest Max Verstappen
Telegraaf.nl
De 18-jarige coureur won op zondag 15 mei in Barcelona als eerste Nederlander een Grand Prix in de Formule I. Verstappen mag via Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen schenken aan iemand die hem tijdens zijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *