Publiek kiest Max Verstappen – Telegraaf.nlTelegraaf.nl

Publiek kiest Max Verstappen
Telegraaf.nl
De 18-jarige coureur won op zondag 15 mei in Barcelona als eerste Nederlander een Grand Prix in de Formule I. Verstappen mag via Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen schenken aan iemand die hem tijdens zijn ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Publiek kiest Max Verstappen – Telegraaf.nlTelegraaf.nl

Publiek kiest Max Verstappen
Telegraaf.nl
De 18-jarige coureur won op zondag 15 mei in Barcelona als eerste Nederlander een Grand Prix in de Formule I. Verstappen mag via Corendon Vliegvakanties een geheel verzorgde vakantie voor twee personen schenken aan iemand die hem tijdens zijn ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!