Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Wisselende weersomstandigheden Oostenrijk

Aankomend weekend worden er wisselende weersomstandigheden voorspelt voor de Grand-Prix van Oostenrijk. Ubimet, het officiƫle weerstation van de FIA, voorspelt voor vrijdag en zaterdag verschillende buien. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wisselende weersomstandigheden Oostenrijk

Aankomend weekend worden er wisselende weersomstandigheden voorspelt voor de Grand-Prix van Oostenrijk. Ubimet, het officiƫle weerstation van de FIA, voorspelt voor vrijdag en zaterdag verschillende buien. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *