Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Ricciardo wijst Ferrari af, ziet toekomst bij Red Bull

Ferrari bijt voorlopig in het zand met de zoektocht naar een mogelijke tweede rijder als vervanger voor Kimi Raikkonen. De Scuderia had eerder, zoals jullie al op onze website hebben kunnen lezen, laten blijken dat het Ricciardo wil weghalen bij Red Bull. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ricciardo wijst Ferrari af, ziet toekomst bij Red Bull

Ferrari bijt voorlopig in het zand met de zoektocht naar een mogelijke tweede rijder als vervanger voor Kimi Raikkonen. De Scuderia had eerder, zoals jullie al op onze website hebben kunnen lezen, laten blijken dat het Ricciardo wil weghalen bij Red Bull. Lees verder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *