Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Verstappen driver of the day

Max Verstappen is voor de Oostenrijkse Grand-Prix op de officiële Formule 1-website opnieuw uitgeroepen tot "driver of the day" in Oostenrijk. Het is na Spanje en Canada de derde uitverkiezing voor de Nederlander dit jaar. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verstappen driver of the day

Max Verstappen is voor de Oostenrijkse Grand-Prix op de officiële Formule 1-website opnieuw uitgeroepen tot "driver of the day" in Oostenrijk. Het is na Spanje en Canada de derde uitverkiezing voor de Nederlander dit jaar. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *