Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

GP Groot Brittannië: Hamilton ook snelste tijdens tweede training

Lewis Hamilton is uitstekend begonnen aan zijn thuis Grand Prix. De Brit reed ook in de tweede vrije training de snelste tijd. Daniel Ricciardo en Max Verstappen klokten de tweede en derde tijd. Nico Rosberg kwam door een waterlekkage niet in actie tijdens de tweede training. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

GP Groot Brittannië: Hamilton ook snelste tijdens tweede training

Lewis Hamilton is uitstekend begonnen aan zijn thuis Grand Prix. De Brit reed ook in de tweede vrije training de snelste tijd. Daniel Ricciardo en Max Verstappen klokten de tweede en derde tijd. Nico Rosberg kwam door een waterlekkage niet in actie tijdens de tweede training. Lees verder.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *