Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

De Grand Prix van Groot-Brittannië

Dit weekend is het formule 1 circus in Engeland geland en wordt er geracet op het circuit van Silverstone. De eerste trainingen zijn al geweest en we kijken even naar wie er kans maakt op een podium plek.

Lewis Hamilton

De Brit Lewis Hamilton zal op zoek gaan naar een nieuwe winst voor zijn thuis publiek. Dit kan de vierde keer in zijn carrière worden dat hij de Grand Prix van Groot-Brittannië wint. Zowel vorig jaar als het jaar daarvoor wist hij deze race te winnen en ook nog in 2008. Vorige week wist hij nog een hattrick te pakken door zowel de race te winnen, aan kop te starten en de snelste ronde te rijden. Hamilton lijkt dus lekker in vorm en aangezien hij al heeft laten zien dat hij wel aardig met het circuit van Silverstone uit de weg kan lijken zijn kansen erg goed.

Max Verstappen

Neerlands trots in de Formule 1 had vorige keer in Oostenrijk een erg goede race en wist tweede te eindigen achter Hamilton en voor Räikkönen. Zoals iedereen wel weet heeft hij een geweldig seizoen en we hebben nog lang niet alles van hem gezien. Verstappen is dit seizoen al drie keer tot Driver of the Day gekozen en dat is het meest van alle coureurs dit seizoen. Sinds hij voor Red Bull is gaan rijden heeft hij flinke stappen gemaakt. Hij heeft sindsdien 59 punten gescoord, alleen Vettel (63) en Hamilton (85) hebben meer punten weten te scoren. Het team heeft 111 punten weten te verzamelen en dat is vlak achter Ferrari (116) terwijl Mercedes nog een goede voorsprong heeft met 138 punten.
Verstappen is dit seizoen de enige coureur die niet in een Mercedes rijdt, maar wel een race heeft gewonnen.

Nico Rosberg

Rosberg, samen met Hamilton in team Mercedes, is natuurlijk ook nog kanshebber. Hij leidt op dit moment het klassement met 5 keer winst, 2 keer meer dan Hamilton. Rosberg heeft de Britse Grand Prix in 2013 gewonnen, dus net als Hamilton heeft hij goede ervaringen met dit circuit.

Gokken op Hamilton

Gezien zijn prestaties in de afgelopen races en zijn winsten op dit circuit in de afgelopen jaren is Hamilton de favoriet bij de bookies. Toch loont het nog om een weddenschap op hem te plaatsen met een quotering van 1.80. Dat is helemaal niet slecht voor zo’n grote kanshebber voor de Formule 1.

Als je echt slim wilt gokken dan kan je vrij gemakkelijk een sure bet plaatsen waarbij je gokt op winst voor Hamilton, Rosberg en Verstappen. Als je 100 euro kan inzetten, plaats dan €60,83 op Hamilton, €33,69 op Rosberg en €5,47 op Verstappen. Als één van deze drie wint, dan is je winst altijd €9,50. Je moet hier voor wel accounts hebben bij drie verschillende bookmakers, want je kan niet op meerdere coureurs wedden bij dezelfde bookmaker.

Nog op zoek naar een nieuwe bookmaker? Kijk dan eens hier voor recensies.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *