Formule 1 RSS

Dagelijks het laatste Formule 1 nieuws selectief voor jou verzameld!

Max Verstappen: “Ik heb een tandje moeten bijschakelen nu ik naast Ricciardo … – Racexpress


GPblog.nl (Blog)

Max Verstappen: "Ik heb een tandje moeten bijschakelen nu ik naast Ricciardo …
Racexpress
"Je moet niet vergeten dat ik naast een zeer snelle coureur rijd", aldus Verstappen tegen Autosport.com. "Dit vereist een nieuwe aanpak. Aangezien Ricciardo erg snel is, heb ik een tandje moeten bijschakelen buiten wat ik deed toen ik voor Toro Rosso reed.
Verstappen: Ik voel me nu zelfverzekerd tijdens de racesGPblog.nl (Blog)
Mercedes: "Feilloos weekend nodig om Red Bull te kloppen"Motorsport.com, Editie: Nederlands

alle 5 nieuwsartikelen »

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *