Nieuw-Zeelander op weg naar de Formule 1: “Het is vooral de indruk die je maakt” – RacexpressRacexpress

Nieuw-Zeelander op weg naar de Formule 1: "Het is vooral de indruk die je maakt"
Racexpress
Acht coureurs uit Nieuw-Zeeland (4,7 miljoen inwoners) hebben het hoogste niveau in de autosport, Formule 1, gehaald. Bruce McLaren was in 1958 de eerste Kiwi. Mike Thackwell was in 1984 de laatste. Het land bracht één wereldkampioen voort, Denny ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Nieuw-Zeelander op weg naar de Formule 1: “Het is vooral de indruk die je maakt” – RacexpressRacexpress

Nieuw-Zeelander op weg naar de Formule 1: "Het is vooral de indruk die je maakt"
Racexpress
Acht coureurs uit Nieuw-Zeeland (4,7 miljoen inwoners) hebben het hoogste niveau in de autosport, Formule 1, gehaald. Bruce McLaren was in 1958 de eerste Kiwi. Mike Thackwell was in 1984 de laatste. Het land bracht één wereldkampioen voort, Denny ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!