Halo-cockpits op z’n vroegst in 2018 in Formule 1 – AD.nlAD.nl

Halo-cockpits op z'n vroegst in 2018 in Formule 1
AD.nl
De coureurs in de Formule 1 krijgen volgend seizoen geen cockpitbescherming. De zogeheten strategiegroep onder leiding van Bernie Ecclestone, met daarin verder de bazen van zes toonaangevende teams en voorzitter Jean Todt van de internationale ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Halo-cockpits op z’n vroegst in 2018 in Formule 1 – AD.nlAD.nl

Halo-cockpits op z'n vroegst in 2018 in Formule 1
AD.nl
De coureurs in de Formule 1 krijgen volgend seizoen geen cockpitbescherming. De zogeheten strategiegroep onder leiding van Bernie Ecclestone, met daarin verder de bazen van zes toonaangevende teams en voorzitter Jean Todt van de internationale ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!