Onzekerheid vreet aan Formule 1 rijder: “Het wordt een drukke zomervakantie” – RacexpressRacexpress

Onzekerheid vreet aan Formule 1 rijder: "Het wordt een drukke zomervakantie"
Racexpress
Het doet Rio Haryanto pijn dat hij nog niet zeker weet of hij het seizoen bij Manor kan afmaken. De Indonesiër is dit jaar een debutant in de Formule 1, maar financiële perikelen blijven hem plagen. Rio Haryanto. "Ik ben teleurgesteld, want het is niet ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
Onzekerheid vreet aan Formule 1 rijder: “Het wordt een drukke zomervakantie” – RacexpressRacexpress

Onzekerheid vreet aan Formule 1 rijder: "Het wordt een drukke zomervakantie"
Racexpress
Het doet Rio Haryanto pijn dat hij nog niet zeker weet of hij het seizoen bij Manor kan afmaken. De Indonesiër is dit jaar een debutant in de Formule 1, maar financiële perikelen blijven hem plagen. Rio Haryanto. "Ik ben teleurgesteld, want het is niet ...Formule1 Volg het FIFA ULTIMATETEAM op INSTAGRAM! En win een WEDSTRIJDSHIRT VAN JE CLUPPIE!! Formule1

Lees het volledige artikel
Nog niemand reageerde.

Reageer
LIKE! ons op FACEBOOK!

FOLLOW! ons op TWITTER!